Vind een opleiding

Apache Spark and Scala Certification Training - edureka!

Duur: 6 weeks
Richtprijs: € 330
Taal: Engels
Aanbieder: edureka!

>> proefhoofdstuk

Apache Spark en Scala Certification Training is ontworpen om u voor te bereiden op het Cloudera Hadoop en Spark Developer Certification Exam (CCA175). Je krijgt een grondige kennis van Apache Spark en het Spark Ecosystem, waaronder Spark RDD, Spark SQL, Spark MLlib en Spark Streaming. Je krijgt uitgebreide kennis over Scala Programming-taal, HDFS, Sqoop, FLume, Spark GraphX ​​en Messaging System zoals Kafka.

Inhoud

Introductie tot Big Data Hadoop en Spark
Introductie van Scala voor Apache Spark
Functioneel programmeren en OOP's Concepten in Scala
Diep duiken in Apache Spark Framework
Spelen met Spark RDD's
DataFrames en Spark SQL
Machine learning met Spark MLlib
Duik diep in Spark MLlib
Inzicht in Apache Kafka en Apache Flume
Apache Spark Streaming - Meerdere batches verwerken
Apache Spark Streaming - Gegevensbronnen
In-class project
Spark GraphX (Self-Paced)

 

Over Apache Spark and Scala Certification Training

Apache Spark Certification Training Course is ontworpen om u de kennis en vaardigheden te bieden om een succesvolle Big Data & Spark-ontwikkelaar te worden. Met deze training kunt u het CCA Spark- en Hadoop Developer-onderzoek (CCA175) opheffen.

Je zult de basisprincipes van Big Data en Hadoop begrijpen. U zult leren hoe Spark gegevensverwerking in het geheugen mogelijk maakt en veel sneller werkt dan Hadoop MapReduce. U leert ook over RDD's, Spark SQL voor gestructureerde verwerking, verschillende API's aangeboden door Spark zoals Spark Streaming, Spark MLlib. Deze cursus is een integraal onderdeel van het carrièrepad van een Big Data-ontwikkelaar. Het omvat ook de fundamentele concepten zoals het vastleggen van gegevens met behulp van Flume, het laden van gegevens met behulp van Sqoop, berichtensysteem zoals Kafka, enz.


>> Meer info