Vind een opleiding

Angular Certification Training - edureka!

Duur: 4 weeks
Richtprijs: € 288
Taal: Engels
Locatie:
Aanbieder: edureka!

>> proefhoofdstuk

Angular 4 certificeringstraining bij Edureka maakt je een expert in concepten zoals SPA (Single Page Application), DOM-manipulaties, DOM-gebeurtenissen, Dependency Injection (DI), REST API-communicatie, Async-ondersteunende bibliotheken en externe bibliotheken zoals JQuery en Bootstrap.

Modules

Introductie tot JavaScript MVC Framework en Angular
Componenten en DOM-interacties
Componenten en afhankelijkheid injectie
Routes, ingebouwde richtlijnen en leidingen
Aangepaste richtlijnen en leidingen
Integratie van derden, andere API's
Unit-testen en Angular-CLI
Project / use cases

Angular is een JavaScript-framework dat wordt gebruikt om schaalbare, enterprise- en performante client-side web-applicaties te creëren. Het biedt een ecosysteem voor de ontwikkeling van client-side webapplicaties. Het ecosysteem voor ontwikkeling kan ook externe tools of bibliotheken bevatten. Het ecosysteemproces omvat bootstrapping van het project, ontwikkelingsbewerkingen / hulpmiddelen, testen en build-ondersteuning.

Een van de beste kenmerken van Angular framework is dat het vrij flexibel is als het gaat om het gebruik van externe bibliotheken, afgezien van de schaalbaarheid die het biedt. Omdat de hoekige raamwerkaanpassing hoog is, wordt het prestatiemanagement van de toepassing door de gemeenschap aangestuurd, wat indirect leidt tot betere kansen op werk. De Angular Certification Training is bedoeld om al deze nieuwe concepten rond Enterprise Application Development te omvatten.


>> Meer info