Vind een opleiding

Android App Development Certification Training - edureka!

Duur: 5 weken
Richtprijs: € 186
Taal: Engels
Aanbieder: edureka!

>> proefhoofdstuk

Onze online ontwikkelingscursus voor Android is nu gecertificeerd door Google. Google is van plan in de komende 3 jaar 2M Android-ontwikkelaars in India te trainen naarmate het app-ecosysteem sterker wordt met de vooruitgang in IOT, mobiele apparaten en Edureka als een van de partners heeft gekozen om dit doel te realiseren.

Modules

Inleiding tot Android-ontwikkeling
Android-lay-outs, widgets en implementatie van gebeurtenisontvangers
Activiteiten, intenties, fragmenten en meldingen
Widgets aanpassen en optiemenu maken
Opslag, media en animaties
Webservices
Locatie en Google Map
Databank Framework en Bibliotheken van derden
Lokalisatie, sensoren en integratie van sociale media
End-to-end-ontwikkeling en publicatie van apps

 

Over Android App Development Certification Training

We hebben door deze verbeterde Android Developer-cursus van wereldklasse in lijn gebracht met de visie van Google om India een wereldwijd knooppunt van mobiele ontwikkelaars van hoge kwaliteit te maken en naar ondersteuning van Google bij het trainen van twee miljoen Android-ontwikkelaars. Onze Android-cursus wordt gegeven door topbeoefenaars die fulltime werken en complexe mobiele apps ontwikkelen. Onze instructeurs werken nauw samen met het interne educatieve ontwerpteam van Edurekas om uitgebreide en nieuwste cursusinhoud samen met projecten te ontwikkelen. Onze interactieve sessies en praktische projecten zullen ervoor zorgen dat je als aas-ontwikkelaar uit deze Android-training komt.

De door Google geautoriseerde Android Development-cursus is voornamelijk bedoeld voor programmeurs die willen leren hoe ze mobiele applicaties kunnen maken op het Android-platform. Als onderdeel van deze cursus maakt u widgets, aangepaste lijstweergave, rasterweergave, spinners, enz., Maakt u applicaties met behulp van de audio-, video- en sqlite-database en publiceert u deze uiteindelijk op Google Play. Deze cursus helpt je om de ontwikkeling van mobiele apps helemaal opnieuw te leren en nieuwe banen voor jou te ontsluiten in startups en grote organisaties. Ontwikkel de belangrijkste Android app-ontwikkeling, leer hoe je Android Studio opzet, begrijp de Android-architectuur in detail, leer meer over het integreren van je mobiele apps met Facebook, Twitter en andere sociale media, Google Drive, Google Maps, SQLite en leer hoe je een app-gebruiker kunt maken en optimaliseren ervaring.


>> Meer info