Vind een opleiding

AWS Certified DevOps Engineer Training - edureka!

Duur: 4 weeks
Richtprijs: € 364
Taal: Engels
Aanbieder: edureka!

>> proefhoofdstuk

Het AWS Certified DevOps Engineer - Professioneel examen valideert technische expertise in het verschaffen, beheren en beheren van gedistribueerde applicatiesystemen op het AWS-platform. De AWS-gecertificeerde DevOps Engineer-training van Edureka is ontworpen om een ​​individu te helpen bij het ontwikkelen van geavanceerde technische vaardigheden op CodeCommit, Codepipeline, CloudFormation, OpsWorks, Beanstalk en nog veel meer, die nodig zijn om met succes het AWS Certified DevOps Engineer - Professioneel onderzoek uit te voeren. Met deze AWS professionele certificering onder uw riem, wordt u lid van een elite club van AWS Certified DevOps Engineer Professionals, die veel gevraagd zijn bij werkgevers over de hele wereld.

Inhoud

Introductie voor DevOps On Cloud
SDLC-automatisering
Infrastructuur automatiseren met CloudFormation
Toepassing implementeren met behulp van elastische bonenstaak
Configuratiebeheer met behulp van OpsWorks
Automatiseer Monitoring en Event Management in AWS
Hoge beschikbaarheid, fouttolerantie en herstel na rampen
Hulpmiddelen voor containerbeheer
AWS Certified DevOps Engineer Exam Discussion (Self-paced)

 

Over AWS Certified DevOps Engineer Training

Deze cursus behandelt door de industrie erkende en veel gebruikte concepten zoals Infrastructure-as-Code, CI / CD-pipeline, Immutable Infrastructure, Deployment Strategies, Containers etc. en hoe deze principes op AWS-platform kunnen worden geïmplementeerd met behulp van services zoals Code-Suite-services, CloudFormation , Elastische bonenstaak, elastische containerdienst etc.

De AWS-gecertificeerde DevOps-ingenieurstraining van Edureka is afgestemd op de AWS Certified DevOps Engineer - Professional-cursus, die is opgebouwd rond de 6 domeinen die zijn beschreven in de AWS-examenblauwdruk. Deze cursus behandelt de kernbegrippen voor elk domein, waaronder:
Domein 1: SDLC-automatisering
Domein 2: Configuratiebeheer en infrastructuur als code
Domein 3: Monitoring en logging
Domain 4: Policies and Standards Automation
Domein 5: reactie op incident en gebeurtenis
Domein 6: hoge beschikbaarheid, fouttolerantie en herstel na rampen


>> Meer info