Vind een opleiding

AWS Architect Certification Training - edureka!

Duur: 5 weken
Richtprijs: € 296
Taal: Engels
Aanbieder: edureka!

>> proefhoofdstuk

De AWS Architect Certification-training van Edureka is samengesteld door professionals uit de industrie volgens de vereisten en eisen van de industrie. Het helpt je je voor te bereiden op de AWS Certified Solutions Architect (CSA) - Associate Exam. Met de door Edureka gestuurde sessies voor instructeurs kunt u veilige en krachtige applicaties effectief op AWS implementeren. De cursus helpt u de juiste AWS-service te identificeren op basis van vereisten voor gegevens, compute of beveiliging.

Inhoud 

Inleiding tot AWS
Beveiligingsbeheer in AWS
Object opslagopties
Amazon EC2
Load Balancing, Auto-Scaling And Route 53
Database Services en Analytics
Netwerken en Monitoring Services
Toepassingen Services en AWS Lambda
Configuratiebeheer en automatisering
AWS architecturale ontwerpen - I
AWS Architectural Designs - II (Self-paced)
AWS Certified Solutions Architect certificering examenvragenlijsten (self-paced)
DevOps op AWS (Self-paced)

Over AWS Architect Certification Training

AWS bezit een aandeel van 69% in de wereldwijde cloud computing-markt. Enkele van de prominente bedrijven die AWS als hun ruggengraat gebruiken, zijn Kelloggs, Netflix, Adobe, Airbnb en General Electric. Ongeacht de grootte van een organisatie, is iedereen op een of andere manier clouddiensten gaan gebruiken en AWS is de grootste speler in de cloudservicesector.

AWS Certification Training van Edureka is ontworpen om diepgaande kennis te bieden over AWS-architectuurprincipes en haar diensten. De sessies worden uitgevoerd door professionals uit de sector die u zullen trainen om gebruik te maken van AWS-services om de AWS-infrastructuur schaalbaar, betrouwbaar en zeer beschikbaar te maken. Deze training is volledig afgestemd op het AWS Certified Solutions Architect-examen.

 


>> Meer info