Vind een opleiding

Advanced Predictive Modelling in R Certification Training - edureka!

R biedt een gratis en open source-omgeving die perfect is voor zowel het leren als het inzetten van voorspellende modelleringsoplossingen. Deze certificeringstraining is bedoeld voor een breed publiek als beiden, een inleiding tot voorspellende modellen en een handleiding voor het toepassen ervan, met onderwerpen als gewone kleinste kwadratische regressie, geavanceerde regressie, imputatie, dimensievermindering enz. Lezers zullen ook in staat zijn om leer de basisprincipes van statistieken, zoals correlatie en lineaire regressieanalyse.

Modules

Basisstatistieken in R
Gewone minst vierkante regressie 1
Gewone minst vierkante regressie 2
Logistische regressie
Geavanceerde regressie
aantijging
Voorspelling 1
Voorspelling 2
Dimensionaliteitsverkleining
Overlevingsanalyse

Over Advanced Predictive Modelling in R Certification Training

In deze cursus maak je kennis met enkele van de meest gebruikte voorspellende modelleringstechnieken en hun kernprincipes. Voorspellend modelleren komt op als een competitieve strategie in veel bedrijfssectoren en kan goed presterende bedrijven onderscheiden. Modellen zoals meervoudige lineaire regressie, logistische regressie, auto-regressief geïntegreerd voortschrijdend gemiddelde (ARIMA), beslissingsbomen en neurale netwerken worden vaak gebruikt bij het oplossen van problemen met voorspellende analyse. Regressiemodellen helpen ons de relaties tussen deze variabelen te begrijpen en hoe hun relaties kunnen worden gebruikt om beslissingen te nemen

 

Richtprijs: € 125
Taal: Engels

>> Advanced Predictive Modelling in R Certification Training
edureka!
Aanbieder
edureka!

Er zijn talloze online onderwijsmarkten op het internet. En dan zijn wij er. Wij zijn niet de grootste. Wij zijn niet de goedkoopste. Maar we zijn wel de snelstgroeiende. We hebben het hoogste voltooiingspercentage in de branche. En de reden is dat we niet opgeven. Wanneer een student zich committeert aan een cursus, committeren we ons aan de student. We gaan je niet pamperen, we zullen je compleet maken, wat er ook gebeurt. Je hebt misschien niet goed nagedacht waar je je voor aanmeldt, ..

Meer info over edureka!